welkom - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van crisitina doevendans - WaarBenJij.nu welkom - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van crisitina doevendans - WaarBenJij.nu

welkom

Blijf op de hoogte en volg crisitina

24 Januari 2005 | Nederland, Apeldoorn

Hey.....
Nou zoals jullie weten ga ik samen met kirsten over ongeveer 2 weken naar china voor stage en blijf ik 5 maanden weg. Ik hoop dat jullie allemaal contact blijven houden en dat ik van alle roddels op de hoogte blijf haha. Via dit kunnen jullie mij op de hoogte houden in ik jullie ook

dikke x

• 24 Januari 2005 - 19:40

Ries:

Hey lievie...

Over ongeveer 2 weken is het dan zover je gaat me 5 maandjes verlaten...Samen met kirsten hebben jullie de kans gekregen om stage te lopen in china...ga je heel erg missen maar wat is nou5 maand die zijn zooooooooooo voorbij..!!!!!Voor je het weet kan ik je weer lekker stevig vasthouden..!!! HOU VAN JE

RIES

• 26 Januari 2005 - 10:45

Sam:

He lieve schat,

ik heb er ontzettend veel zin in en we gaan naar een paradijsje op aarde! Luxe hotel, mooi landschap, strand, zee en hopelijk ook zon en natuurlijk de meest goddelijke mannen ;)! Ik ben waarschijnlijk de enige die hier niet neer gaat zetten dat ik je ontzettend, onwijs, vreselijk erg ga missen maar ik hou wel van je! (k)

Liefs Kirsten

• 26 Januari 2005 - 17:45

Je Zusje:

he zus ik mis je nu al en je bent nog niet eens weg! maar veel plezier he ene ik hoop dat ik mee mag als pap en mam bij je langs komen! dikke kus je zusje

• 26 Januari 2005 - 20:12

De Jungs:

lieve cris

in z\'n 1 en koppeling op laten komen! doorschakelen naar z\'n twee en planken.

het komt er op neer dat je zo weer thuis bent en dat we weer gauw een zoete witte gaan drinken in de knabbel

KALM en vooral veeel GELUK!

hoogachtend
    (met okkernoot),
    de jungs

p.s.ik zou wel zoete saus nemen bij de loempia

p.s. 2 hete is zo heet namelijk!

p.s. 3 (de laatste)
    neem gewoon laf een tongpiercing!

p.s. 4 ( nu echt de laatste) DOEI