surprise party
Blijf op de hoogte en volg crisitina
13 Februari 2005 | Nederland, Apeldoorn
Kirsten en ik hadden geregeld dat we met z'n allen uit eten zouden gaan nooit bij nagedacht dat er misschien wel heel iets anders voor ons bedacht was. Wij haasten naar mijn huis toe omdat we dachten dat we ook nog te laat kwamen voor het eten doe ik de deur open en krijg ik allemaal conffetie om me heen geschoten met een keiharde knal!!
Nou ik wist echt niet meer waar ik het had en loop daarna heel stoer de kamer binnen maar helaas de tranen kon ik niet meer bedwingen. Ik vond het heel mooi dat gewoon iedereen daar stond om ons succes te wensen in china. En ik had ook niet verwachten sommige mensen hebben me echt voorgelogen.
Neem Richard en Mark die hier dus al heel lang mee bezig waren geweest en het voor zich moesten houden. Haha en daar is Ries helemaal niet goed in en toch is het hem gelukt. En Niek en Bas zeggen ze dat ze moeten skieën en dat ze pas laat kunnen komen en dat ze dat heel erg klote vinden ahum ahum niet dus!!!!!!! Rob met zijn beurs ahum ahum ook niet dus. Een Marianne die zegt dat ze me helemaal niet gedag kan komen zeggen omdat ze moet werken ahum ahum niet dus!!!!!! Strak hard voorgelogen. Syl en Sanne die tijd probeert te rekken haha. Al met al geweldig van jullie dat jullie dat voor ons hebben georganiseert!!!!!
Ik ben heel erg blij met vrienden zoals jullie
DANKJE!!!!! TOT OVER 5 MAANDEN
DIKKE X
13 Februari 2005 - 11:25
Basje:
Was idd erg leuk!
Alleen jammer van het skiën, tóch te weinig sneeuw... ;) -
13 Februari 2005 - 11:36
RIES:
HET SPIJT ME..!!!!!!!!
HET SPIJT ME dat ik tegen je moest liegen.!! Doe het ook niet voor m'n lol.!!!!!
We hadden alles tot in de puntjes geregeld totdat je met dat geweldig idee kwam om uit eten te gaan en wie moest er reserveren?? IK DUS...Kwam dat even mooi uit hé...gewoon volhouden dat er is gereserveerd en dan deze surpriseparty..!!!
Eventjes was ik bang dat het bij jou tot een teleurstelling kwam omdat je erop had gerekend dat we met z'n allen gingen wokken..Maar ben zeer blij dat je het toch geweldig vond dat iedereen bij ons aanwezig konden zijn en dat we een hele leuke avond met z'n allen hebben gehad.
Nog 1 dag en dan ga ik je heeeeeeeeeeeeeeeeel erg missen ..als ik nu aan morgen denk schieten de tranen in mijn ogen(LEKKER BELANGRIJK!)maar heel VEEL succes in CHINA en knallen met die handel en bljf recht kijken hé hahaha...
ik weet dat je het kan en dit wordt wel een geweldige ervaring!!niemand pakt je deze kans meer af...!!!!!!!!!!!
beso fuerte y TE QUIERO PARA SIEMPRE en TOT OVER 5 MAANDEN
DIKKE KUS RIES -
13 Februari 2005 - 18:32
Jesimae, Papa En Mama:
Hi tante Cris,
We lezen dat je het gisteren heel erg leuk hebt gehad op je surpriseparty!!! En maar denken dat je ging wokken. Mama had al tegen papa gezegd dat hij zijn mond moest houden over je surpriseparty, want anders had ie het egt wel verklapt!!!
Nou, tot over 5 maanden!!!
Heel veel liefs en dikke kussen van Jesimae en natuurlijk van papa en mama xxx -
14 Februari 2005 - 19:44
Mark:
Fijn dat je t toch wel een leuke verrassing vond. En nu 5 maanden genieten en ervaring op doen. Hopen dat het snel gaat!
XXX