Nacht markt - Reisverslag uit Hangzhou, China van crisitina doevendans - WaarBenJij.nu Nacht markt - Reisverslag uit Hangzhou, China van crisitina doevendans - WaarBenJij.nu

Nacht markt

Door: Cristina

Blijf op de hoogte en volg crisitina

10 Maart 2005 | China, Hangzhou

Hai hai,

Vandaag natuurlijk ff weer gewerkt!! Wat verassend of niet dan.

En met tweede engelse les geven was weer erg leuk en ook erg gelachen. Dat is best moelijk af en toe om niet te lachen. Ze zeggen het engels soms zo raar dat ze om mekaar in een scheur liggen en dan moet jij proberen serieus te blijven. En daar ben ik al zo goed in NOT!! haha,maarja laat mij ook maar geen chinees praten want dan liggen hun nog meer in een scheur.
Het was weer erg leuk en ze vinden het zelf heel leuk en dat vind ik het belangrijkste. Dan weet je ook waar je het voor doet.

Ik heb ook te horen gekregen dat ik mag gaan meewerken aan een nieuw menu op zetten. Dit is voor het nieuwe restaurant The Steakhouse. Ik ga samen met de F&B ass. manager werken aan het menu. Dus dat houd in samenstellen van de prijzen en wat er nog meer bij het menu komt kijken. Vind ik echt vet gaaf want daar kan ik nog heel veel van leren.

Vanaaf zijn we naar de Night Market geweest. En dat is niet voor mij besteed uhm uhm. Voor mij wel maar voor mijn portomonee niet zo. En dan is het nog goedkoop he haha. Allemaal sieraden, tassen en ga maar door echt voor mij weggelegt!!
Mijn mooiste aankoop was een stene armaband. Ik had hem al vakker gezien en heb er nu een echt heel vet. Alleen om om te krijgen en af te doen is nog al lastig. Het vrouwtje deed er eerst een om nou ik dacht ff dat al mijn botten in mijn hand braken. En ja toen moest ie er nog af auw!!! Die is het ook niet geworden hoor. Heb een andere op de kop geslagen en dat van 280 RMB naar 100 gebracht vond het toch netjes. ( ja mam bijna de 1/3 waar je over had, dus ik luister wel he hahaha)

Het was wel een beetje but weer vanaaf. Ook erg benauwd dat is iets minder. We stonden bij een tentje met dvd's en toen kwam er ff een wind hoos voorbij. Het hele tentje donderde bijna in mekaar. Kirsten en Ik de stand vast houden samen met die man. Ja vind je het raar dat het niet houd als het op een paar bamboe stokjes staat haha. Maar hij heeft het weer overeind gekregen. En wij hebben ff de serie van Sex in the Sity op de kop geslagen. En hij doet!!! Echt super vet!!

Dus je raad het al ik ga nu ff Sex in The Sity kijken.

Dikke X

Ps.1 Jammer dat jullie niet kunt komen Jolanda maar jullie mogen ook best alleen komen hoor haha.

Ps.2 Hey paps jullie hebben al goed je best gedaan met mijn opvoeding hoor en ben ook heel blij met zulke ouders!!!
En ja het staat vast dat jullie hier 27 april zijn !!!! YES!!

Ps.3 Nou de winden heb ik nog niet geroken hoor Gerard en dat hou ik liever zo, want het eten stinkt al op straat laat staan als ze het van onder nog een keer laten gaan haha.

• 10 Maart 2005 - 21:51

Roos:

heey meis!
    geweldig al die foto's en verhalen!ben weer helemaal bij!!lekker blijven schrijven en vooral ook veel foto's proeven wij ook nog een beetje cultuur!
    trouwens als jij engelse les kan geven is het misschien een optie om eenmaal terug in nederland een cursus chinees te organiseren?? genieten verder maar zou ik zeggen!!!!ben benieuwd naar de rest!

liefs Roos

• 11 Maart 2005 - 11:44

Zusje:

he zus echt leuk allemaal joh en nog ff niet alleen papa en mama zijn blij met jou maar ik natuurlijk ook he mare je kan vast de eerste lading cadeau´s mee geven voor mij he: P dikke kus