De dierentuin - Reisverslag uit Hangzhou, China van crisitina doevendans - WaarBenJij.nu De dierentuin - Reisverslag uit Hangzhou, China van crisitina doevendans - WaarBenJij.nu

De dierentuin

Door: Cristina

Blijf op de hoogte en volg crisitina

14 Maart 2005 | China, Hangzhou

Hallo Allemaal,

Ik heb al weer twee dagen niks op de site gezet echt slecht, maar dat maak ik nu wel weer ff goed met jullie!

We zijn zaterdag nog wezen stappen.
We waren eerst in een chinees barretje met wel leuke dance muziek en daarna naar de Irish Pub geweest.
Was erg gezellig we hebben een aantal engelse kerels ontmoet die echt droge humor hadden dus we hebben ons goed vermaakt. ( ze vonden het zo knap dat we zo goed engels praten haha ik zei al gelijk hey bel ff me lerares thuis op en vertel dit nog een keer!!)
Het was ook een goedkoope avond, want ze betaalde alles voor ons. Al woude we betalen dan zijde ze nee joh de baas betaald hahaha.
Nou ja mooi voor ons dus weer. Kun we het geld weer gebruiken om meer dingen te kopen hahaha.

Zondag zijn we wezen winkelen ( nadat we heel laat waren op gestaan) Heb weer ff wat leuke dingentjes ingeslagen. Schoenen voor maar 18 euro!! geweldig en daarna op de night market nog een gucci tas en wat sieraden. Volgens me moeder kan ik al een koopverslaving boek schrijven hahaha.

Vandaag zijn we naar de dierentuin geweest en we wisten echt niet wat we zagen. De dieren worden hier echt heel erg slecht verzorgt. Het ergste vond ik nog de reuze schildpad die maar een hokje van 2 bij 2 zat. En dat ik dan vorige week van me ouders had gehoord dat ze met duiken zo mooie reuze schilpad in de ZEE hadden gezien.
Op gegeven moment kwamen we bij de tijgers en toen dacht ik nog goh die hebben nog best de ruimte. Totdat ik aan de achterkant kwam en zag dat er nog 5 tijgers waren maar dan in een heel klein hokje. Ze hebben hier ook allemaal honden in hokjes gepropt. Zagen er echt slecht uit. Nou en ik als honden vriend kan daar dus echt niet tegen!!! Ze hebben hier ook een panda beer, dat hadden we al van te voren gehoord dus daar waren we wel heel benieuwd naar maar die zag er ook zo zielig uit. Die leefde gewoon in een stenen hok met een paar stokjes bamboo.

We zijn ook nog bij een voorstelling geweest. Daar lieten ze apen en beren fietsen. Leeuwen en tijgers traden nog op dat zag er nog redelijk uit tot dat ze dieren nog begonden te slaan toen werd het weer te erg. Ze lieten ook gewoon de beren met mekaar vechten. Echt te erg voor worden gewoon!! Ik heb nog wat foto's gemaakt. Maar het was niet ons geweldige dagje uit zoals we hadden verwacht. We waren echt er onderste boven van hoe het hier er aan toe ging.
Heb nog wel een paar foto's gemaakt om te proberen een beetje indruk te geven.

Vanavond gaan we waarschijnlijk bowlen hebben we wel zin in maar toch wel raar hoor want normaal gaan we dan met iedereen en nu komt het toch op ons tweetjes aan. Nou jongens bereid je maar voor als ik weer terug ben dan versla ik jullie allemaal!!! Hahaha

Dikke x en hoop dat jullie mijn verhalen nog steeds leuk vinden, ik ben nammelijk wel altijd weer blij als ik jullie reacties weer kan lezen.

PS.1 hey sylvia gaan ze nu ook al op het papier bezuinigen hey hahaha. Maar ik vond het wel een heel leuk idee van je hoor!!

PS.2 Ja rina ik begin echt te begrijpen waarom jij china zo mooi land vind en ik had dan ook al genoeg verhalen van mams gehoort. Leuk dat je me site ook bij houd!!

• 14 Maart 2005 - 08:29

Je Vader:

hey mooie meid.
    Een dierentuin is iets vreemds. Eigenlijk is het een grote kijkdoos. En de één maakt er een mooiere doos van als de ander. Maar al die dieren horen niet in een doos. Het mooiste is vrij (net als mensen trouwens)
    Maar goed dit is weer genoeg gelul voor een dag.
    Op naar het volgende verslag.
    Dikke kus en we missen je erg.

Ps. ik vind dat Ries wel steeds minder schrijft Jammer want zijn stukjes zijn best leuk

• 14 Maart 2005 - 08:49

Cris:

ja paps daar heb je helemaal gelijk in het blijft idd allemaal een kijkdoos!!

Dikke x

• 14 Maart 2005 - 10:53

Anne:

Heej meissie, leuk dat je het zo naar je zin hebt!! Ik heb niet zo vaak internet binnen handbereik dus kan niet vaak kijken! Die leuke chinese schoentjes die je hebt gekocht kun je die ook voor mij halen? Ik heb maat 38 mail je bankrekening nummer maar en de prijs!! Dan maak ik het wel over hahaha!! Nou ik mis je onwijs en mail je snel een lange mail!! Besos Anne !!

• 14 Maart 2005 - 12:23

Carolien:

Ha die cris.Vergeet die dierentuin maar snel.je kunt niet alles veranderen ook al wil je het heel graag ,en inderdaad ook mensen passen niet in een hokje.Hans klok misschien maar verder niemand.Geniet maar van andere dingen ,er zullen nog vast wel veel meer mooie dingen zijn .Ik kijk al weer uit naar ja nieuwe verhaal want het blijft nog steeds een feestje om het te lezen echt om naar uit te kijken.Nou lieve meid een dikke kus en tot de volgende ronde!!xxx

Ps.Ries jongen waar ben je nou? kom is op met een leuk verhaal!groetjes.

• 14 Maart 2005 - 16:46

JE LIEF:

Hááááááii lieve schat,
    naar de "dierentuin" gaan
    hoort wel een beetje leuk te zijn?Maar als ik zo je verhaal lees dan is het van de zotte dat het zich een "dierentuin" mag noemen
    durf niet eens naar de foto's te kijken..ben ook niet echt een type MARTIN GAUS(z),jij wel (lees jou stukje en ik citeer(hondenvriend)!!??maar dit wens je de dieren ook niet toe!!!Hooeeeeeee is je avond verder verlopen? heb je nog gebowlt??maar om ons "DE MANNEN" te gaan verslaan zou je van goede huizen moeten komen
    maar je hebt 4 maanden de tijd om te oefenen...zeg ik goed hé nog maar 4 maanden!!!!!vandaag officieël 1 maandje van huis en ik mis je heel erg
    vooral in het weekend...
    maar dan drink gewoon gezellig een wijntje op je hoor...ik denk ook heel goed aan de vitamientjes EN NEEEEEE het is niet altijd bier maar ik haal ook mandarijnen,bananen en FRUIT2DAY...ja dat komt uit een flesje!!!
    Maarré ff over zondag???
    het is allemaal heel erg leuk en aardig hé zo spotgoedkoop inkopen doen?op zo'n nightmarket..
    lees schoenen á 18 eurie , uhm en ketting een GUCCI tas?en allemaal andere leuke dingen(teveel om op te noemen) maar wordt het ook niet tijd dat je een extra koffer gaat kopen ofzo?Denk je dat het er allemaal in past?? hahahaha
    ik ben benieuwd hoe dit allemaal gaat meenemen?
    Als ik moet komen helpen dan moet je het maar zeggen hé hahahahaha....

Zoooooow ook hier in nederland zit de dag er al weer op...het was weer druk
    op mijn werk had het al om 3 uur gehad ,kon niet wachten om weer naaar huis te gaan en kijken of je weer wat nieuws had vermeld op de site..Zie het resultaat!!!!

Nou lieverd ik hoop dat je weer lekker hebt geslapen en dat je die knuffel onderhand nu wel hebt platgedrukt??!!hahahahaha
    als je dit leest morgenvroeg/middag hoop ik dat je weer een onspannende maar toch drukke "werkdag" heb gehad

LIEF,IK HOU SUPERVEEL VAN JE EN IK MIS JE HEEL ERG

DIKKE KNUFFEL/KUS

JE LIEF

Ps: HET HEEFT EEN TIJDJE GEDUURT DAT IK HEB GEREAGEERT KEES EN CAROLIEN
    MAAR NU TOCH OOK EEN STUKJE VAN MIJ EROP..:D

KEES DENK JIJ OOK NOG STEEDS AAN JE DAGELIJKSE FRUIT??hahahahahaha....
    enne Carolien..ook ik ben gestopt met roken al 2 hele weken!!!!!!

• 15 Maart 2005 - 14:23

Carolien:

potver let ik even niet op.He ries jongen toppie!!!! je verhaal is weer goed man en vind je het moeilijk om te stopen?Zet hem op je bent goed bezig.dikke kus.Ha die nicht. alles goed nou je leest het he !iedereen zit aftetelen. Heel lief natuurlijk maar maak er nog wat leuks van.Je moet nog even.Maar we slepen je er door met zijn allen!!!He ik wacht weer op je volgende verhaal.dikke kus ries en cris en hou het gezellie!