Wijn proeferij
Door: Cristina
Blijf op de hoogte en volg crisitina
17 Maart 2005 | China, Hangzhou
Als eerst wil ik ff Grace, Bob en Jesimea van harte feliciteren met hun zoontje/broertje, dus bij deze van harte gefeliciteerd uit het vere oosten!!!
Nou vandaag had ik me verslapen Shit zooi ja laat cris dan ook niet elke keer om 7 uur beginnen zou je zeggen he hahaha. Het mooie was nog ik kwam beneden om half 8 (dus ik was maar een half uurtje te laat) maar ze hebben het geen eens door. Kon nog gewoon rustig ontbijten haha
Tijdens mij F&B meeting/vergadering ( waar ik elke dag trouw bij zit)Werd al gezegt dat er 's middags de wijnproeferij was en louisa ( F&B ass) wou wel graag dat ik daar bij was, maar ja ik had mijn engelse les dus.... Maar daar deden ze niet zo moeilijk over de engels les werd gecanceld voor vandaag. Dus kon lekker bij de wijnproeferij zijn.
Vond dat natuurlijk wel heel erg leuk was wel benieuwd wat ze hier allemaal te vertellen hadden. Moet zeggen dat het eigenlijk gewoon het zelfde gaat als dat ik al gewent was. De powerpoint was gelukkig ook in het engels en ik had mijn trouwe vertaalster ( lousia ) bij me dus dat ging perfect. Dus het was weer een goeie opfrissing en heb zelf nog wat nieuwe dingen geleerd. Ik wist nog niet dat ze de wijnen uit europa oude wijnen worden genoemd en dat de wijnen uit bijv australie, amerika enzo nieuwe wijnen genoemd worden. ( ook ff jullie geheugen opfrissen he haha) Oh en ik had makkelijk bezopen kunnen raken. Uitspugen doen ze niet, ze drinken het gewoon weg. Ze doen ook niet een klein laagje in de glas nee ze gieten hem gelijk half vol haha. Maar voor het algemeen ging het erover hoe ze de wijnen moesten serveren. Dat weten ze hier nog niet zo goed. Moest ook erg lache want een van de jongens ging een fles wijn open maken nou je kan het al bijna raden nee dat ging niet goed. De helft van de kurk bleef er in hangen. Er werd ook nog een andere mooie opmerking geplaats over een wijn het zou in houden dat als die jonger dan 3 jaar was dat je er ook wat groens in zag nou dus echt niet he! Dus ik heb wel veel gelachen. En ik werd natuurlijk ook gelijk een beetje ondervraagt door lousia ze was toch wel benieuwd hoeveel ik wist en daar stond ze wel versteld van en nou kan je vertellen echte wijnkennis heb ik helaas nog niet maar ik wist toch gelukkig wel voldoende haha
Ik heb in de avond ook nog ff meegedraait want er kwam een groote groep eten, maar dat was zo voorbij. Maar nu kon ik teminste weer een keer echt doorwerken.
We gaan zometeen naar de Irish pub daar vieren ze vandaag sint petricks day en dan moet het druk zijn volgens horen zeggen den de engels jongens die we laats hadden ontmoet zullen er ook zijn dus dat word vast weer gezellie.
Nou een HELE DIKKE X van mij hier uit china!!
Ps.1 Theo ik ben in de plaats Hangzhou en doe mijn stage in de Ramada Plaza Hangzhou Hai Hau hotel, dus wie weet kom ik je zwager nog wel tegen haha.
Ps.2 Ja niels het skype was dit weekend niet echt geslaagd werd er ook best sjagie van maar dat maken we dit weekend weer dubbel en dwars goed he!!
Ps.3 Ries weerman wordt je toch echt niet hoor hahaha.
En ja ik ben ook trots op je dat je nu al twee weken gestopt bent ik doe het je toch echt nog niet na!
Ps.4 ja sanne we proberen de economie hier wat op te peppen door onze aankopen haha dus niemand kan zeggen dat we niks voor china doen hahaha
Ps.5 Hey mark de dvd's doen het erg goed we genieten er enorm van maar ik kijk ook uit naar de peking expres die jij gaat opsturen echt goed van je!
17 Maart 2005 - 12:03
Je Vader:
Als ik het dus goed begrijp, komt er een dochter, over 4 maanden, terug, met de volgende kenmerken: Groot alcohol gebruiker die wijnkenner genoemd wordt. Tevens kan deze dame met de konijnen door de tralies omdat ze zo is afgevallen. En ze reageerd alleen op chinese kreten, voor andere talen komt de tolk lousia mee.
Het zal mij benieuwen!!!
Dikke kus -
17 Maart 2005 - 13:08
Kees En Marta:
Grace, Bob en jesimea Gefeliciteerd!!!
ook voor Opa en Oma -
17 Maart 2005 - 13:16
Je Moeder:
Un beso muy fuerte!! -
17 Maart 2005 - 13:38
Mar:
he topper.
huisfeest was erg gezellig,en heb een kratje op je leeg gedronken haha.
heb nu heel relaxt werk, moet marktonderzoeken houden in de regio utrecht,paar keer per week en dan 12 tot 14 uur werken, dus dan kom ik wel aan mn uurtjes, het leuke van dat werk is dat je ook gewoon de heledag lekker in de kroeg kan zitten, en zelf alles in kan vullen...... ja ik weet het, heb een zwaar leven.
btw ik mag mn economie toets nog herren,ik moet een 5 halen dat is dus wel te doen en ik hebm pas eind april. heel relaxt dus,
EN ohja ik ben het heleweekend niet naar de stad geweest...ja daar schrik jij wel een beetje van he, had gewoon geen zin.. ja ik weet het ook niet,heb lekker thuis gehangen en het helehuis schoon gemaakt ben bang dat we muizen hebben, durf snacht bijna niet te slapen..
SCHAT IK HOU VAN JE,EN SPREEK JE SNEL WEER.. XXXX
PS JE FOTO HANGT BOVEN MN BEDJE