Dag markt
Door: Cristina
Blijf op de hoogte en volg crisitina
20 Maart 2005 | China, Hangzhou
Gister hadden we ff sex in the city avond in gelast. We waren allebij wel erg moe en hadden niet zoveel zin om wat te gaan ondernemen. Helaas kwam ik er achter dat ik wel erg moe was want viel al erg snel in slaap haha
Vandaag was weer onze eerste dag van onze lekker weekend. EN het beroerde is deze dagen vliegen altijd weer voorbij.
We hebben natuurlijk ff uitgeslapen, heel belangrijk!!! 'S middags zijn we opzoek gegaan naar de markt!! En die hebben we gevonden. Het is een overdekte markt met allemaal kraampjes en die zitten zwaar dicht op mekaar. Dus dat is iedereen om ver beuken. Maar vol op tassen, sieraden, schoenen en kleding. Nou ja de kleding was niks ten eerste het is te klein, maarja het was ook echt lelijk dus dat scheelde natuurlijk weer want dan maakt het ook niet meer uit dat we het niet passen haha.
We hebben dus ons meer op de tassen en sieraden gericht! En dat is weer eens gelukt heb weer twee hele leuke tassen in geslagen en kirsten ook dus onze dag was weer helemaal goed. En nog wat leuke sieraden. Heb ook een heel leuk armbanje van kirsten gekregen de SCHAT!!
Nu komt alleen nog het probleem hoe we het allemaal terug gaan krijgen, want ik hoorde van Ries die ff navraag ging doen dat het iets van 150 euro kost om op te sturen dus dat valt vies tegen!! En mams die zei ook al dat ze waarschijnlijk niet veel van me mee kan nemen dus dat is erg jammer. En ik wil ook nog allemaal cadeautjes voor thuis meenemen dus dat wordt nog wat! pfffff, maar ja dat is voor latere zorg nu nog ff genieten van al onze koopjes.
We zijn daarna nog naar de Carrefour geweest weer ff wat boodschapjes gedaan. Toen we daarna een taxi terug pakte, stapte we in de Taxi en toen zei die man al gelijk naar de Hai Hau ( dit is wat wij altijd zeggen als we terug willen naar het hotel )Dus we stonden helemaal versteld en lagen helemaal in een scheur!! In een stad met 5,6 miljoen inwoners en denk wel 1000 den taxi's en de man ons gewoon herkent en weet waar wij heen moeten! Ja we zijn al beroemd hahaha
Nou we gaan zo ff lekker eten, voor de avond hebben nog geen plannen gemaakt dus dat is weer een verassing. Voor morgen hebben we een cultureel uitstapje geplent. Waarschijnlijk gaan we met een boot over een rivier ( sjangrila river ) ze zeggen dat het heel mooi is dus dat willen wij dan ook wel eens ontdekken, maar daar horen jullie morgen allemaal meer over!
Dikke x voor jullie allemaal
Ps.1 Dankje wel rina voor het advies en ik ga proberen er achter te komen hoe die massage is hahaha.
Ps.2 Ja bas lola is echt vet he vooral live, bedankt voor je mooie songtekst hoor hahaha
20 Maart 2005 - 11:45
Cees:
Cris, ik heb het ook tegen Kirsten gezegd: waar blijven de FOTO'S???? :) -
20 Maart 2005 - 13:24
JE LIEF:
Hoe kan het ook anders zijn dat je in slaap valt tijdens een filmavond...
oke het is wel sex in the city (vindt ik niet spannend een echte vrouwenserie)...maar toch het is een standaard ritueeltje van je hé
"slapen" hahaha...
Maargoed..vandaag wéééér naar zo'n market geweest
en wéééééééééééér tassen gehaalt joh?? wat een toeval...ondertussen mag je nu echt een koffer halen
denk je niet?
Anders kom ik ff langs met een boot ofzo en dan kom ik je spullen wel ophalen..
maar dan wordt het geen zomervakantietje...
"heb je al wat voor mij gezien??" hahahaha heb je op die market nog geen "KROONLUCHTER" ofzo???
:D
morgen misschien met mooi weer over de shangrila river? ik ken een BN-er die over de shangrila heeft gezongen hahaha ene JOLING...!!!! hahaha moet je dan ook maar ff downloaden is geen live versie van hóór hahaha...
Nou ik ga me zo klaar maken moet m'n tas nog uitpakken van die geweldige wedstrijd voorwaats twello - Wsv 9 eindstand 0-12...en ja ik heb me aan m'n afspraak gehouden..3x gescoort..!!!
LIEF, IK HOU VAN JE EN MIS JE NOG IEDERE DAG..!!!!!
DIKKE KUS JE LIEF..
ps: Cees, je hebt gelijk!!
FOTO'S DAT WILLEN WE ZIEN!! -
20 Maart 2005 - 14:18
Papa En Mama:
Hoi mooie meid,
Mooie verhalen weer. Maar ik moet Cees en Ries toch wel gelijk geven, Waar blijven de foto's????
Enover Boeddha; ik kan niet tegen de wijze lessen van Rina op maar dat het een manier van leven is staat wel vast en als je de beeldjes goed bekijkt moet het wel een prettige manier zijn want ze zien er allemaal lekker doorvoet uit.
En wat jullie bekendheid aangaat; het zal wel in de krant gestaan hebben waar jullie wonen, zelfs wij in nederland weten het dus het is niet vreemd.
Dikke kus en tot de volgende ronde