Nu ook al fotomodel in het hotel - Reisverslag uit Hangzhou, China van crisitina doevendans - WaarBenJij.nu Nu ook al fotomodel in het hotel - Reisverslag uit Hangzhou, China van crisitina doevendans - WaarBenJij.nu

Nu ook al fotomodel in het hotel

Door: Cristina

Blijf op de hoogte en volg crisitina

02 April 2005 | China, Hangzhou

Hai vriendjes en vriendinnetjes, familie, collega's en ga zo maar door

Hier weer een berichtje uit china ( staat er bijna elke dag wel wat op)

Gister was een relax dagje. Had eerst ontbijt en 's avonds bar. 'S middags had ik vrij. Werd ik van beneden opgebvasteld of ik kon komen omdat ze een foto van me wouden nemen. Er spookte echt door me gedachte heen is vast een 1 april grap. Maar toch ging ik naar beneden. En het was geen 1 april grap. Maar vond het wel heel komisch. Ze wouden een foto gaan nemen hoe ik mijn engelse les deden. Dit is voor in het krantje van het hotel. Nou ja prima kom maar op. Ik had gister alleen geen engelse les. Dus werden er van verschillende afdelingen mensen opgetrommeld om om de foto te komen en net als of te doen dat ze bij mij engelse les aan het volgen zijn. En ja dan moet ik nog serieus blijven kijken, dat lukt dus echt niet he! Ik hoop dat ik nog een foto kan bemachtigen. Misschien dat ik het dan op de site zet hahaha. Dus nu is het niet alleen meer mensen buiten het hotel die graag foto's van ons willen nemen omdat we zo interessant zijn. Nu ook in het hotel. Hebben we dan nergens meer een kans om gewoon rond te lopen zonder gefotografeerd te worden??!!! ( grapje hoor beetje overdreven natuurlijk)

's avonds in de bar ging de tijd dit keer iets sneller. Ze staan er nammelijk echt met te veel mensen. Maar ik heb met wat gasten kunnen praten en dat is altijd leuk. Deze week waren er aardig wat spaans tallige mensen in het hotel. Dus heb ook weer een woordje spaans gesproken en ik denk dat starks iedereen over de wereld wel weet dat me moeder spaans is haha. Ja mams je word nog beroemd!

Vandaag heb ik eigenlijk heel weinig gedaan. Ik was aan het werk en toen stond ik weer met willy ( de chef kok ) te kletsen. Is echt een leuke man en heeft ook elke dag weer wat te vertellen. Zei die kom we gaan wel ff op kantoor zitten kunnen we er nog bij roken ook. Nou dat sla ik toch echt niet af he. Dus mijn dienstje van vandaag is eigenlijk opgevuld door met willy gezellie te kletsen en sigaretjes roken haha ook niet erg voor een keer toch. Zo kom je ook nog wel veel dingen te horen. Er is nu een nieuwe F&B manager hier in het hotel en ik vind hem echt niks aan, zo arrogant als het maar kan! Maar blijkt dat het niet alleen mijn menig gelukkig is, maar dat bijna iedereen er gelukkig zo over denkt!

Net hebben we weer een gesprekje gehad met Peter. Ging weer goed en ze zijn meestal ook leuk. Gewoon lekker informeel! Daar hou ik wel van. Maar we leren er ook nog wel van. Hij heeft nu ook wat nieuws voor ons bedacht. Het was voor het eerst sinds ik hier ben dat ik dacht ooeeh dat word nog pittig. Jaja zowaar word het moeilijk haha. Ik moet voor F&B de kosten gaan onderzoeken. Is een beetje moeilijk uit te leggen dus hou het hier maar bij hahaha. Maar vind het wel heel leuk.

Strakjes gaan we waarschijnlijk ff lekker op het terras zitten bij Starbucks. Genieten van het mooie weer en het begin van ons weekend. Heerlijk!!

Dikke x en mis jullie!

• 02 April 2005 - 07:23

JE LIEF:

FOTOMODEL?????????? HMMMMMM
    niet zo vreemd hé dat ze foto's maken van je hé..!!!
    JE BENT OOK ZO MOOOOOOI..!!!
    maar jullie gaan dus vanmiddag terassen?? Nou we hebben hier ook mooi weer dus we knallen straks ook het terras op..:D

Veel plezier vandaag..!!!

dikke kus JE LIEF en ook van KELSEY

• 03 April 2005 - 09:13

Annemiek En Lenette:

Hoi Cristien,

Lenette en ik lezen samen je leuke verhalen.
    Ook gaan we zo je foto's bekijken. Kan Lenette zien, hoe het er bij jullie in China uitziet.

Lijkt me een hele ervaring daar in China. En gelukkig komen Kees en Marta gauw naar je toe.
    Je moeder is er erg druk mee. Zij zullen het er volgens mij ook erg mooi en leuk vinden.

Normaal gesproken kom je niet zo gauw op het idee, om naar China te gaan.

P.S. Bart komt ook net bij ons staan en ook hij gaat zo jullie foto's bekijken.

Nou Cristien, wij gaan je foto's bekijken. Tot hoor ze en een hele dikke kus van Bart, Lenette, Wim en mij.

DOEI!!!!!!!!!!

• 04 April 2005 - 19:14

Papa:

denk aan de schoonmaak kosten!!!!!!!