Gefeliciteerd Kirsten en tripjes met Paps en Mams - Reisverslag uit Hangzhou, China van crisitina doevendans - WaarBenJij.nu Gefeliciteerd Kirsten en tripjes met Paps en Mams - Reisverslag uit Hangzhou, China van crisitina doevendans - WaarBenJij.nu

Gefeliciteerd Kirsten en tripjes met Paps en Mams

Door: Cristina

Blijf op de hoogte en volg crisitina

01 Mei 2005 | China, Hangzhou

Hai lieve mensjes,

Aller eerst wil ik mijn lieve vriendinnetje kirsten feliciteren met haar verjaardag. Dit keer is het ff anders want nu hoef ik het niet te missen maar alle mensen thuis!

Nou hier eindelijk weer een verhaal van mij kant. Ben zo druk bezig geweest met paps en mams dat ik gewoon geen tijd meer had om wat op de site te zetten. Ben nog drukker met hun dan met me werken hahaha. Maar tot nu toe is het echt heel leuk! Helaas gaan ze morgen avond al weer weg. Ze blijven morgen avond in Shanghai slapen anders halen ze hun vliegtuig maandag niet. Ik zou het niet erg vinden hoor!! Maar me zusie is ook weer op ze aan het wachten. En tuurlijk Lau jij hoort ook bij de familie. Weet je wat kom je toch nog gewoon vind ik helemaal niet erg!

Nou Maandag avond zijn kirsten en ik naar de kapper geweest. Helemaal geweldig. Zo’n kapper moeten we ook in Nederland hebben. Ze gaan eerst je haar wassen en niet alleen wassen je krijgt er gelijk een hele hoofd massage bij. Na de hoofdmassage, word je haar gespoeld en krijg je ook nog ff een gewone rug massage er achteraan. Helemaal niet fout natuurlijk. Voor mijn kapsel was ik wat meer bang, maar ik had Lily gevraagd of ze met ons mee wou gaan en ze wou dat gelukkig wel. Dus me kapsel is goed gelukt.

Woensdag kwamen paps en mams aan. Heb ff uit kunnen slapen dus dat is wel lekker. Toen ze aankwamen vonden ze het hotel al helemaal geweldig. Dus dat klinkt goed natuurlijk. Ze hebben ook ff een reportage gemaakt van het hotel. Dus voor de lief hebbers weten jullie bij wie jullie moeten zijn. Nadat ze alles op de kamer hebben geïnstalleerd hebben kirsten en ik ze ff rond geleid op Old street en na het eten de Nacht markt. Dat kan natuurlijk niet ontbreken. Helaas waren op de nacht markt de tassen helemaal verdwenen heel raar. En over de horloge’s werd heel stiekem gedaan. Maar paps heeft zich daar nog ff kunnen mee vermaken en mams natuurlijk met alle andere kraampjes. En wij ook weer hoor hahaha.

Donderdag moest ik werken en hebben ze ’s middags een management meeting gehad. Was wel interessant alleen kirsten en ik waren de enigste die echt goed aan het opletten de rest sliep gewoon bijna. Vooral willy ik heb er wel om kunnen lachen. Peter en Allen hebben zich ook nog ff aan me ouders voor gesteld. Peter vertelde ook nog dat de eigenaar ook wel heel blij met ons was dus dat was wel ff leuk om te horen. Hij was ook echt super aardig tegen paps en mams en Allen ook trouwens, was ik wel blij mee. Is natuurlijk wel een beetje slijmen maar dat maakt allemaal niks uit, dat hoort er bij.
We zijn ’s avonds naar Lady street geweest. Heb weer een tasje gekocht haha.( sorry ries) Maar dat was nog wel een mooi verhaal. Bij deze winkeltjes kan je niet afdingen ze geven je wel een discount maar daar blijft het bij. Dus ik had al afgerekend en wel liepen naar de volgende winkel. Komt er daarna een meisje aangerent dat ze met te weinig had berekent. Ja daar kan ik toch niks aan doen, als ik te veel had betaalt zouden ze het me ook niet terug geven. Maar ja ze vertelde helemaal dat het van haar salaris af ging en dat was 20 RMB per dag en dat was ook wat ik te weinig had betaalt. Mams heeft het toen maar betaald want ze vond het toch wel heel zielig.

Vrijdag zijn we naar de zijde markt eerst geweest. Mams vond dat natuurlijk maar al te mooi en heeft ook wat leuke dingentjes ingeslagen. Daarna zijn we met zijn drieën naar West Lake gegaan. Kirsten moest nog werken die dag. We hebben daar een boot gepakt naar de eilandjes toe en dat was wel heel mooi om te zien. Ik heb nu ook ontdekt waar de foto’s vandaan komen. Op veel foto’s van west lake staan waterlelies en we hebben ze nog nooit kunnen vinden, maar ze waren dus op het eilandje. Ik ook weer blij hahaha. Dat was nog een beste dag trip en nog warm ook. Nou ja meer benauwd. Zonnetje bleef helaas een beetje weg. We zijn ’s avonds bij Paradise Cafe wezen eten. Ja dat is ons favoriete plekje om uit eten te gaan dus paps en mams moesten daar dan ook ff gaan eten. En we hebbenw eer lekker gegeten. Na eten hebben we een voetmassage genomen. Paps heeft daar al in het begin over gehad en bleef er over door zeuren haha ( grapje paps) De voetmassage was weer erg lekker, dit keer hadden we ook een gewone massage bij. Was wel lekker allen me rug deed zwaar veel pijn dus dat hoeft niet zo voor de volgende keer.
Het was al bijna twaalf uur dus hebben ff een drankje gedaan en toen voor kirsten gezongen. Want ja hier was ze toen al jarig!

Ik wou me verhaal eigenlijk nog verder doen, maar dat bewaar ik wel voor morgen, want dat word een te lang verhaal anders

Dikke x

• 01 Mei 2005 - 14:06

Je Lief:

de verhalen worden leuker,
    nou lief echt goedom te horen dat je een leuke week met je paps en mams hebt gehad...
    Aankomende week komen ze thuis en dan hoor ik de verhalen wel...!!!!
    en misschien zie ik dan wat van mijn cadeautjes al tegengemoet.!! en niet tot aan mijn verjaardag..!!! haahha...Maarre ik wordt nu ook al een beetje gek!

ALWEER EEN TAS !!! WAAR WOU JE DAT LATEN>????????

nou ik hoor het allemaal wel ...

LIEF IK HOU SUPERVEEL VAN JE!!!!!

BESOS JE LIEF

• 01 Mei 2005 - 14:15

Cris:

de foto's staan allemaal een beetje door mekaar sorry maar het zijn er ook zo veel.....
    dikke x