KARAOKE!!!!!! - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van crisitina doevendans - WaarBenJij.nu KARAOKE!!!!!! - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van crisitina doevendans - WaarBenJij.nu

KARAOKE!!!!!!

Blijf op de hoogte en volg crisitina

24 Februari 2005 | Nederland, Apeldoorn

HAI HAI,

Nou jongens we hebben vandaag ons eerste karaoke meegemaakt en ja we hebben ook nog gezongen hahahaha.

We hadden vanmiddag een birthday party in het hotel. Dat wordt een keer in de maand gedaan voor alle mensen die dan jarig zijn geweest. Iedereen is dan uitgenodigt om naar de groote zaal toe te komen om voor ze te zingen en daarna is een soort entertainment en ja hoe kan het ook anders dan word er karaoke gedaan.

Kirsten en ik hadden het er nog over hoe normaal dat hier eigenlijk is en iedereen doet het ook gewoon ff. In nederland zou je dat echt niet zomaar doen dan moet je weel eerst heel erg stom dronken zijn.
En ja hoor toen kwam iemand naar ons toe dat ze graag wouden dat wij twee ook wat gingen zingen aaaaaaaaaaaahhhhhhh. En wij zijn al zo goed bij stem not!
Eerst nog proberen en onder uit te komen door te zeggen maar we kennen geen chinees dat ging helaas nie op want ze hadden ook wat engelse liedjes. De tweede manier was dat zij dan mee moest zingen en dat was ook geen probleem, shit!! Ja toen kreeg ik het warm. Vol goed moed ben ik maar met maar haar meegelopen om een liedje uit te zoeken.
En het werd Old Macdonalds had a farm haha.
Dat moest nog te doen zijn toch. En leuk dat iedereen het vond!!! Zwaar enthousiast en daar stonden we dan met onze slechte zang en zwaar rooie hoofden hahaha.
Maar we hebben het gedaan en waarschijnlijk was dat ook echt eenmalig!!!!!!!

We zijn vandaag ook bij Peter geweest onze begeleider en zijn we begonnen met het doornemen hoe we de stage gaan invullen we zijn er alleen nog niet mee klaar en gaan maandag verder. Wat al wel in de planning ligt is dat we ongeveer 2 keer in de week een paar uurtjes engelse les aan de mensjes hier gaan geven. Dat willen ze heel graag van uit het hotel. Dus we worden nog engelse leraressn haha. En mijn engels gaat al een stuk beter maar in Nederland ben ik er nog nooit goed in geweest dus dat wordt nog wat hahaha.

Voor de rest heb ik vandaag eigenlijk helemaal geen werk vericht alleen ff van half 9 tot 11 in de bar gestaan en alle coctails doorgenomen dat is wel heel leuk.

Nou jongens waarschijnlijk zitten jullie nog met buikpijn van het lachen achter de computer, maar mijn verhaaltje stopt er voor vandaag weer mee.

Dikke x van Old Macdonalds had a farm

• 24 Februari 2005 - 07:31

Syl:

Haha!Ik had dat wel willen zien hoor!Jullie 2 op een podium en maar mee zingen!Wat leuk dat jullie Engels moeten gaan leren aan de Chinezen!Nou Cris...wie had dat ooit gedacht! Nou heel veel succes en ik hoor het wel! Kus,syl

• 24 Februari 2005 - 07:52

Basje:

Je gaat op stage om te werken in een hotel en komt terug als zangeres en Engels lerares... Volgens mij gaan jullie een beetje de verkeerde kant op! ;) xxx

• 24 Februari 2005 - 07:55

Sander:

He cris, misschien had je Rob mee moeten nemen voor een paaldans act bij de karaoke. Vinden die chinezen vast wel leuk!

Ik zit me nu stierlijk te vervelen in het ziekenhuis!
    Jaren 60 week op de radio dus dat is knallen. NOT!

Vanavond gaan wij de babbel opzoeken en dan drinken we nog wel wat vitamientjes op jullie!!!

Spreek je snel weer op msn of skype!

XX Sander

• 24 Februari 2005 - 10:25

Mark:

He zangwonder, wat had ik daar graag bij willen zijn!KLonk vast fantastisch!Is ook zo'n geweldig nummer die je vol overgave kan zingen, moet door merg en been zijn gegaan(hahahahahaha)

Nee, ff serieus ben trots op jullie want ze haddem mij nog niet met een miljard Cinezen (hoeveel zijn er eigenlijk) het podium op kunnen krijgen!!!

Voor herhaling vatbaar lijkt mij of toch niet!?!?!?!?!?!

Kus van Mark

• 24 Februari 2005 - 10:42

Carolien:

he leuk zeg . ik ga jullie maar opgeven hier in nederland voor ??????
    misschien breken jullie nog door.ik had het wel even willen zien ha ha ha
    nou dikke kus maar weer he! he doe het rustig aan en maak maar veel lol.

• 24 Februari 2005 - 16:06

JE LIEF... Le Ambtenaar:

CRISTINA(STIEKEM AGUILERA)vet gaaf old macdonalds haD a farm iaiaiaiaiaho ik had eerder van je verwacht dat je paradise by the dashboard light zou doen...
    Als ik voor beide mag spreken zou je mij maar vooral bas een lol doen als je the Kinks zou doen met LOLA(Wel de live versie want anders is ie niet VET..!!)een reminder voor later als je niet meer bent weg te slaan achter de microfoon...Heb je al handtekeningen moeten uitdelen aan wat chinezen???Oja jerney kaagman van idols belde me ook vanmiddag of ik je nummer had zodat ze je kon bellen voor een auditie deze zomer?????:D
    Ben ECHT APETROTS op je hoe je nu bezig bent op je stage.!

Nou lief ik ga het hierbij laten...ik spreek je dadelijk toch weer??!!

DIKKE KUS JE LIEF

PS:BAS,klopt inderdaad wat je zegt!Ze gaan op stage om in hotel te werken..
    maar aan de andere kant ook een voordeel komt want als ze terugkomt en in de toekomst ooit zelf een hotel gaat beginnen dan hoeft ze geen band te huren voor de gezelligheid maar kan ze zelf zingen! repetoirtje van old macdonald schijnt goed te doen...Maar een engelse lerares vind ik ook niet verkeerd hoor..(Weet je wel stiekem met een brilletje op hahaha..)

Ps2:Sander,als rabbie D meeging dan zou hij alleen maar naar beneden moeten kijken ipv de paal en in het publiek ...lijkt me ook niet echt superrelaxt voor een chinees..krijgen ze een stijve nek van en dan gaan de ogen WIJD open staan als dallie z'n lichaam met hele hebben en houden gaat schudden.!! hahaha misschien is het wel wat voor hem dat hij vanavond een exclusive PREVIEW geeft in den babbel

Ps3:over 5 maand nadat je terugkomt een avondje karaoke? ipv avondje stappen?? hahaha...

LIEF IK HOU HEEL VEEL VAN JE 4-LIFE..!!!!!