Einde van het chinese oud en nieuw - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van crisitina doevendans - WaarBenJij.nu Einde van het chinese oud en nieuw - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van crisitina doevendans - WaarBenJij.nu

Einde van het chinese oud en nieuw

Blijf op de hoogte en volg crisitina

24 Februari 2005 | Nederland, Apeldoorn

Hoi hoi

Ik heb twee verhaaltje voor vandaag, ik heb net verteld over de karaoke wat jullie waarschijnlijk hier voor hebben gelezen en zo niet wel ff doen he!!

Nou gister zijn we nog de straat op geweest en langs de West Lake gelopen om al het vuurwerk te bekijken. Dit was omdat het einde van de spring festival is. Dat is na 15 dagen dat oud en nieuw is gevierd. Er was echt super veel vuurwerk maarja hier komt het ook vandaan he dus dat had ik al wel verwacht.

Bij de West Lake zag het er zwart van de mensen echt niet normaal, We zijn aan de andere kant van de Wst Lake geweest dar was een decor van lampionen. Ik heb er foto's van proberen te maken maar heleaas zie je het er niet zo mooi op als zoals wij het zagen. Want boven op de berg was er een heel mooi verlicht, typisch chinees huis te zien.
We hebben ook nog ff toepasselijke foto gemaakt met onze vingers in de peace tegen en gevormd en super overdreven lachen zoals de chinesen ook altijd doen haha.
En blijkbaar waren we zelf ook nog een atractie want van ons werd ook nog een keer een foto gemaakt haha.

Nou dit stukje tekst was meer voor de mooi foto's

Dikke x

• 24 Februari 2005 - 10:35

Carolien:

leuk die foto`s jammer dat ze niet zo scherp zijn.gelukkig nieuwjaar dan he!!hahaha meide4 maak er iets mooi`s van en de groetjes van hier en een dikke kus

• 24 Februari 2005 - 16:14

JE LIEF:

ja heel erg jammer dat het te donker was voor een foto maargoed je hebt het zelf meegemaakt dus dan kan je het allemaal later na vertellen...

Gefeliciteerd met JOEP en MUPPET(SHOW)...Dus je hebt nu eindelijk een huisdier?
    geen hond maar 2 finding nemo's...JUST KEEP SWIMMING,JUST KEEP SWIMMING SWIMMING SWIMMING
    hadden ze in de winkel geen kooikarpers??hahaha

HOU VAN JE ....Ries

Ps: Carolien(tante neem ik aan) ben je ook een ambtenaar elke keer dat je hebt gereageerd is het nog voor de middag...een echte ambtenaar is pas in de middag druk omdat hij de hele morgen A:naar buiten kijkt B:de hele morgen koffie drinkt en C: de hele dag rookt.!Waarmee jij dus bent opgehouden ECHT COOL volhouden hé...
    i'll keep my fingers crossed...
    Nou de groetjes to the whole family..Kus Ries

• 24 Februari 2005 - 16:31

JE LIEF:

oja vergeten...

Heel leuk hoor allemaal hoe je de site hebt aankleedt met kleur enzo maar wordt je niet gaar van al het rood?????had je nie van die zachte kleuren kunnen kiezen hahaha...

KUSJE LOVE YOU 4-LIFE

• 24 Februari 2005 - 18:34

Jasper:

He cris, ik weet niet wat ik van die stage van jo moet denken. Je schrijft al je verhalen over een of andere grote stad in China, maar volgens je site ben je nog gewoon in Apeldoorn. Ga je vanavond nog naar de Babbel. Hahaha. Geintje. Heel veel plezier nog en blijf vooral schrijven. Dikke kus Japie

• 25 Februari 2005 - 09:56

Zusje:

he zus ik heb je net nog even gesproken maar ik zet er toch nog even een berichtje neer. Ik lees je verhalen wel elke dag maar nu ook ff een berichtje ik vind het echt super dat je het naar je zin hebt en ik vind die rooie kleuren wel mooi hoor :D dikke kus en we missen je!

• 25 Februari 2005 - 09:56

Rob:

oh oh oh wat was die wijn weer lekker zeg...... ;)wanneer zet je de eerste loempia op de foto dan????

• 25 Februari 2005 - 11:34

NeLis:

Cris het wijntje smaakte apperbest!
    alle kalmte
    dikke kus