Lingyin Tempel
Door: Cristina
Blijf op de hoogte en volg crisitina
07 Maart 2005 | China, Hangzhou
Hier was het vandaag echt stralend weer. Lekker zonnetje en geen wolkje aan de lucht te bekenen. Dus een ideale vrije dag.
We zijn vandaag naar de Lingyin Tempel geweest. De taxi rit erheen was al heel mooi, we zagen nu ook een keer de andere kant van de West Lake en dat moeten we zeer zeker nog gaan bekijken. Maar daar hebben we ook nog genoeg tijd voor.
Aan gekomen bij de Lingyin Tempel moesten we eerst een kaartje halen voor het park. het was nog een stukje er naar heen lopen maar dat was heel mooi om te zien. Er waren allemaal beelden in de stenen bergen gemaakt.
Aan gekomen bij de Tempel bleek dat we daar ook nog een keer entree voor moesten betalen (stelletje afseters!!) Ach uiteindelijk was het 45 RMB (4,50 euro) dus zo ramp was het niet haha.
De tempels waren heel mooi en indruk wekkend. Allemaal van die reus achtige boedhas. En over al voor de tempels waren ze wirook aan het branden. Nou ik kan je vertellen dat ruikt echt niet meer lekker zoveel bij elkaar. Foto's maken mocht alleen buiten en niet in de tempels, maar ja we zijn buitenlanders/touristen he dus moest het dus toch ff proberen. Ik heb een paar stiekeme foto's kunnen maken. Maar na een paar foto's bleven er de hele tijd twee bewakertjes om ons heen slingeren. We weten het nou niet of dat het was dat de foto's hadden gemaakt of omdat we gewoon mooi zijn hahaha. Maar ik heb er wel een paar YES!! Kunnen jullie ook nog een beetje meegenieten
Na dat we een mooie wandeling door alle tempels en het lekkere zonnetje hadden gemaakt moesten we natuurlijk nog wel ff in de souveniers winkeltjes gekeken. En ze wouden ons maar dingen blijven verkopen pfffff daar word je wel moe van hoor.
Maar ja we hebben nog wel een paar kleine dingen gekocht. Volgens mij over 5 maanden kan ik dat nooit meer allemaal mee naar huis nemen. Dus paps en mams als jullie hier komen hou dan ff wat ruimte in de koffer over voor mij spullen om mee terug te nemen hahaha.
We zijn 's middags naar de Pizza Hut geweest om ff lekker wat te eten. Bij de tempel hadden ze alleen maar chinese eet tentjes en dat zag er nou echt niet smakkelijk uit JAK!!
Maar de pizza smaakte erg lekker.
Nou ik ga nog ff van het lekkere zonnetje buiten genieten nu dat nog kan.
Dikke x
PS 1. Ja laura de cultuurbarbaar in me is een beetje verloren gegaan. Nu wil ik echt alles ontdekken maar ik kan je vertellen als je hier was ( ik weet dat je heel graag mee wil wat helaas nie kan) dan was het er ook bij jou uit gegaan.
PS 2. He Tulip Inn jullie lopen nu zeker weer te dollen he dat willem is ontslagen. En As en Syl jullie waren toch altijd al de gene ( samen met mij dan hahah) die het hardste werkt!!! hahaha
07 Maart 2005 - 10:55
Mark:
Wat een superstoere foto's, en dat met een lekkere 20graden, dat beloofd wat voor de rest van de stageperiode!!Gok dat het in april ongeveer 30 graden is en in mei al wel 40 graden;)!!!
xxx -
07 Maart 2005 - 13:11
Papa:
Lieve meid van me,
Volgens mij snap jij het niet helemaal. Ik kom met mama naar je toe en zij verheugd zich nu al op het shoppen (ik ook maar dat vertel ik niemand) Het zal er dus wel op neer komen dat jij spullen voor ons mee moet nemen. En natuurlijk voor de rest van de familie en vrienden want iedereen heeft al een verlanglijstje ingeleverd.
Dikke kus -
07 Maart 2005 - 13:32
Yolanda:
hoi cristina
ik heb van je vader de site gekregen .en heb de foto''s bekeken wat leuk zeg .
zo kunnen we ook een beetje genieten van china,
het ziet er erg mooi uit .
ben je al een beetje gewent ,daar in het verre oosten.
wij zouden je graag komen op zoeken maar helaas kunnen we niet in april.
inverband met de verhuizing van douwe zijn moeder.en wat andere bezigheden.
maar wat fijn dat je ouders komen he. heb je weer wat bij te praten
he cris het ga je goed daar en ik zal zo af en toe even wat van me laten horen.
veel liefs en kusjes van yolanda verspuij -
07 Maart 2005 - 17:10
JE LIEF:
werkdag 1 in almelo zit erop maar wat was ik vandaag maar al te benieuwd naar de foto's als je die al kon maken van de tempel.? Maar het wachten is zeker de moeite waard geweest..echt hele gave foto's van die boeddah's...Dus ik heb nu goed begrepen uit je verhaaltje dat de cultuurbarbaar een beetje uit je is verdwenen?Ik hoop dat komt omdat je in China bent en je dan alles wilt zien van het land en haar cultuur wilt leren kennen..
Want als dat niet zo is en je komt terug omdat je hier ook dingen wilt zien? dan kunnen we wel een keer naar het kröller-Müller museum gaan toch?? hahahaha
Zo te zien had je trek in een lekkere pizza met laat me raden?Tonijn?????????
Nou lief ik hoop dat je voor de rest nog een hele leuke vrije dag/avond hebt gehad.!!!
IK HOU VAN JE 4-LIFE
DIKKE KUS JE LIEF -
07 Maart 2005 - 17:56
Carolien:
Ha die cris. Nou jullie zien mooie dingen.Je mag voor mij wel zo`n boeda mee nemen.Of geef hem aan je ouders mee!!ha ha.Het vliegtuig zal niet van de gront komen met zo`n beeld.Maar dat doet mijn broer wel voor zijn zusje, he kees? Cris jij je lamp ik me boeda? En de pizza zag er goed uit! De foto`s zijn leuk.Nou lieve meid tot de volgende ronden.dikke kus van ons. -
07 Maart 2005 - 18:07
Anouk Gideon:
ik ben blij dat je het zo naar je zin hebt daar. we missen je wel hoor!!! hahha
nog veel plezier daar en dan zien we je gauw.
kusje anouk en gideon -
07 Maart 2005 - 17:32
Garderen Naturlich:
Hoi Chris
We hebben een slechte mededeling voor je
Hendri is je nu alweer vergeten en loopt achter Femke aan
Ook zonder su6 overigens
:-)
Hier is de vorst alweer pleite en wordt het morgen jawel 6 graden
gr van tutti Garderen -
07 Maart 2005 - 20:37
Bob, Grace, Jmae:
Mooie fotoos !!!! vergeet ze niet daar af te drukken mocht je daar in de gelegenheid voor zijn.
Daar is het waarschijn-lijker goedkoper en als je pc of camera het begeeft dan heb je de fotoos nog.
Groetjes .....from Zwollywood. Voor Ries Fc Zwolle anders weet hij niet waar Zwolle ligt.
(J.kidding) -
08 Maart 2005 - 02:25
Sam:
He Cris,
ik ben echt wel heel erg jaloers op al die gave verhalen van je! Gelukkig maak ik ze zelf ook mee ;)!
Ik zit nu beneden op de back office met m'n computertje te spelen...Internet deed het hier beneden gewoon niet! Heeft zo'n prutsertje van de technische dienst ofzo aan mn computer lopen prutsen (allemaal nummertje en gedoe veranderd!)...zegt ie daarna tegen Doris: ja ze kan het waarschijnlijk alleen op haar kamer gebruiken! TUURLIJK! Toen ze weg waren heb ik er zelf maar even aan lopen prutsen, en raadt eens..tada...INTERNET!
Ik kan nu de baan van TD ook wel overnemen!
Vermaak je je nog een beetje boven in het restaurant? Ik heb echt geen zin in die Engelse les!Gaan we nou vanavond nog uit eten?
Ik mis je zo vreselijk!
Kus Kirsten -
08 Maart 2005 - 18:10
Silvia En Astrid:
hallo chris alles goed daar hier wel. ja zeker zijn wij een super team duhhh.
we zagen op een foto dat je pizza aan het eten was en waren ze lekker of zjn onze shoarma pizzas lekkerder hahaha.........
kusjes en groetjes astrid en silvia