Engelse les
Door: Cristina
Blijf op de hoogte en volg crisitina
08 Maart 2005 | China, Hangzhou
Ja ik heb vandaag me eerte engelse les gegeven.
Ben vanochten om 7.00 begonnen ( echt veel ste vroeg en als kirsten naast me nog lekker verder kan ronken is het des te moelijker uit bed komen haha.)
Het was zowaar druk vanochtend en dat blijft deze heel week ook nog zo. Goh ik moet nog hard gaan lopen ook joh, maar dat vind ik helemaal niet erg nu kan ik dan teminste iets doen.
'S middags eerst nog ff mijn engelse lessen voor zitten bereiden en ik wist ook echt niet wat ik moest gaan verwachten.
Maar het was echt leuk om te doen. Ik moet alleen nog een brilletje aan schaffen en ik ben echt een lerares!
Ik zou een klas met maximaal 7 personen krijgen maar dat liep ff anders. Eerst kwamen er 4 binnen toen volgde er nog 4 dus dat was al meer en toen kwam er ook nog een groep koks aan zetten!! Ik zat uiteindelijk met een klas van bijna 20 mensen!! Ja daar ging mijn voorbereiding voor 8 personen. Maar een beetje improvisatie kan geen kwaad en ik heb mijn anderhalf uur toch maar ff mooi vol gekregen. Het was ook nog leuk om te doen met ze. En ze vinden het zelf ook heel leuk dus dat is al heel wat waard!!
De GM kwam ook nog binnen lopen maar helaas was de les net afgelopen, maar voor mij een geluk anders sta ik echt met een roodhoofd voor de klas denk ik ( en dan bedoel ik niet mijn rooie wangen he)
Het gaafe is ook nog ik sta echt les te geven in een klas met echte stoeltjes waar een bureau aan vast zit. Dat hebben wij niet eens op school !!
Dus zo gaan mijn dagen wel lekker snel voorbij. Ik moet nog wel de andere dagen met ander half uur gaan vullen dus moet nog aardig wat stof gaan vinden. Als iemand informatie voor mij heeft stuur maar op hoor naar de FONDS: HELP CRISTINA DOOR HAAR ENGELSE LESSEN HEEN!!!
BIG KISS
ps.1 Jesimea ik drink met jou wel een appelsap als ik terug in nederland ben hoor
ps.2 Ja Henry het word toch tijd dat je iemand buiten Tulip Inn Garderen gaat zoeken Want je liefde wordt voor jou helaas toch niet door ons benatwoord he hahaha. En dat je me al zo snel zo vergeten had ik toch niet van je verwacht hoor hahahaha
ps.3 hey ries volgens mij ken je me al te goed want idd er zat tonijn op hahaha. Dat is en blijft gewoon lekker he
ps.4 Ik vind dat we best de boeddah en de kroonluchter mee naar nederland kunnen nemen hoor Carolien past best in mijn koffer ahum ( na al mijn aankopen denk ik dat me eigen kleren er geen eens meer in passen haha)
08 Maart 2005 - 09:16
Sander:
Als je thuis komt mag je mij ook wel engelse les geven, want daar moet ik nog een tentamentje van maken!!
Veel plezier met je lessen! Ik zou het niet kunnen
xxxx -
08 Maart 2005 - 09:49
Niels:
He Cris hartstikke goed man, en dat zonder de PABO!
suc6 ermee en rustig an!
dikke kus niels
PS: Ries ze wil een brilletje aanschaffen :P -
08 Maart 2005 - 11:51
Rob:
hoppa cris voor de klas relaxed hoor... heb je nu geen propjes achterop je hoofd zitten?? of zijn ze allemaal braaf geweest?
kalm aan en dikke smakkert robbie d -
08 Maart 2005 - 13:50
Carolien:
hee,nicht nou echt je baan mis gelopen he! Toppie even voor de klas gaan staan.Dat is pas lef hebben.Ik zou het niet doen! Ik hou het wel bij de paal van de babbel.ha ha.Ik moest even van Georg vragen of het echt zo was dat chinese boeren naar het eten?Hij heeft wel geen speet ogen maar schijnt het ook gewoon te vinden!!En zegt dat ze het daar ook doen!Nou scheet dat was weer een getik van je tante(uch uch).Dikke kus en zet hem op! -
08 Maart 2005 - 15:47
JE LIEF:
Zo de kop is eraf..
Je 1e eerste engelse les zit eral weer op.?!
een meevallertje toch?En dat je gelijk een grote groep heb gehad is mooi meegenomen dan hoef je ze niet stuk voor stuk engels te geven maar in 1 keer tegelijk.!!!Enne ben je een aardige of strenge juf??Heb je nu afgesproken dat je als je de les in komt alleen maar engels mag praten??of ben ik te snel nu??
Als je maar al met al een leuke educatieve dag hebt gezien met je leerlingen hahahaha..!!
Dikke Kus JE LIEF
Ps1: Niels..ik maak voor haar een afspraak bij HET HUIS...ik zou het leuk vinden als ze een brilletje nam hahaha:D
PS2: Lief, we hebben nu iets meer dan anderhalf jaar een relatie ..dan MOET ik je ook wel kennen hé vindt je niet?Zou slecht zijn als het niet zo was.!!
LOVE YOU 4-LIFE -
08 Maart 2005 - 16:37
Remco:
hoi cristina en kirsten alles goed.richard had een tijd geleden al de site doorgegeven maarja elke keer druk overdag werken s avonds en maar weinig achter de pc dus.maarja het ziet er allemaal mooi uit daar mooie foto s mooi land volgens mij ook zal er best willen zitten denk ik voor een tijdje al is 2 keer in de week chinees eten ook wel genoeg haha heb het van het weekend nog gehad weet alleen de nummers niet meer en met dat karaoken deden jullie ook de varkens kippen enzo na had dat wel willen zien haha hopelijk hebben jullie een leuke tijd daar en ik kom nog wel eens een keer langs groetjes xxx remco -
08 Maart 2005 - 21:09
Bastiaan:
hey cris10 het eerste wat je hun geleerd hebt is vast .... how u doin? of niej :D xx bas -
08 Maart 2005 - 21:41
Wim:
He cris, je weet het nooit bij die chineesjes. Je krijgt altijd meer dan je besteld. Gister ook hier weer een half portie bami weg moeten gooien.
Suc6
groetjes (ook van Yvonne) -
09 Maart 2005 - 11:29
Sanne:
Hey lievie, fijn te horen dat alles nog steeds bevalt in China!! wel cool hoor, juffrouw cris. Ik wist niet dat je dat in je had haha, al plannen voor de pabo? Ik zou het echt niet kunnen zomaar even voor de klas gaan staan en dan ook nog engelse les geven!! Ben trots op jullie(geld natuurlijk ook voor sam) Maar heel veel plezier verder nog en blijf vooral veel van die mooie foto's maken he. Mis je!! Kuzz san -
11 Maart 2005 - 16:26
Daaf:
He cris,
ik moet zeker weer een briefje halen...
Maar waar zitten de concièrges??? hmmmm