Thee museum
Door: Cristina
Blijf op de hoogte en volg crisitina
23 Maart 2005 | China, Hangzhou
Nou gister was niet zo heel veel gebeurt, heb natuurlijk gewerkt. Oja en ff hard op me bek gegaan. Ze waren de vloer aan het schoonmaken en dat is dan spekglad. Dus je raad het al Cris ging lang uit. Op me kond en die had nog zadelpijn hahaha.
Maar ja moest toch een keer gebeuren he.
Gelukkig waren niet veel mensen die het zagen, uiteindelijk wel veel mensen die het wisten haha.
Vandaag weer vroeg begonnen. Heb meestal ook wel gesprekjes met buitenlandse gasten altijd erg leuk. Er is ook een hele aardige duitse man die om de maand hier verblijft voor twee weken. Die is 's ochtends altijd erg vriendelijk. Vanochtend zat ik zelf nog aan het ontbijt en toen schoof hij aan. Wel heel goed bedoel maar laat me toch maar 's ochtends rustig wakker worden hahaha. Nee was een leuk gesprek en weer wat ideeen op gedaan om weer te gaan bezichtigen altijd handig.
'S middags in het chinese restaurant gewerkt. En dat was echt weer handen en voeten werk. Er was wel een heel leuk moment, ik was een groep aan serveren en die zeiden natuurlijk vaak xie xie ( bedankt). Ik wou dus wel ff graag weten wat graag gedaan was in het chinees, bleek dat die mensen net op dat moment aan het vragen waren hoe hun het in het engels konden zeggen hahaha. Dus echt heel vriendelijk.
'S middags zijn we naar de thee museum geweest. De taxi had ons eerst ergens anders afgezet dus moesten nog ff zoeken. Het museum zag er wel heel mooi uit voor al de tuin en de theeplantages. Was echt heel mooi om te zien. In de tuin kon je natuurlijk ook thee drinken. Ik hou al niet echt van thee maar we wouden het toch proberen. We wisten al dat we geen green tea moesten nemen want dat is met allemaal blaadjes er in. Iedereen drinkt dat hier bijna maar ziet er ranzig uit. Dus we kozen voor de jasmine thee. De geur was erg lekker, maar hier zaten helaas ook allemaal blaadjes in. De smaak was ook wel lekker, maar ja thee zal nooit mijn favoriete drankje worden.
Nou jongens ik kijk al weer naar jullie leuke reacties uit!!
Hele dikke x en mis jullie
23 Maart 2005 - 13:32
PAPA:
Het blijft altijd leuk om de verhalen van jou en Kirsten te lezen (ook al hebben we ze al gehoord)
Ik weet van wie jij je taal handicap hebt gekregen.
(kont met een d kan ook van mij komen)
Dikke kus en op naar het volgende verhaal met foto's -
24 Maart 2005 - 17:37
Annemiek:
Hoi Cristien, hier eindelijk een berichtje op je site.
Als ik zo je leuke verhalen en mooie foto's bekijk, heb je het daar goed naar je zin.
Het lijkt mij een mooi land. Misschien, dat wij ook ooit eens die kant op gaan, voor een vakantie (als wij met pensioen zijn).
Nou hier gaat alles gewoon zijn gangetje.
Nou Cristien, een dikke kus van hier en de groetjes.