werk dagje
Door: Cristina
Blijf op de hoogte en volg crisitina
24 Maart 2005 | China, Hangzhou
Hoe is het daar in Nederland ik hoor dat het lekker weer is! Jaloers hoor wil ook wel een lekker terrasje pakken met een zoete witte wijn! Maar dat komt wel weer als ik thuis ben dus berijd je maar voor je word dan met plat gegooid met de vraag of je meegaat terrasje pakken hahaha.
Nou vandaag weer een werk dag achter de rug. Dat gaat wel snel moet ik zeggen we hebben nu ook nog maar 63 werkdagen te gaan jajaja lijkt al heel wat he!
Vandaag weer een engelse lesje gegeven. Me groep was allemaal een beetje erg laat, maar ach des te eerder is de tijd voorbij. Tot nu toe vinden ze het nog allemaal leuk. Dat zeggen ze in ieder geval. Maar ja als de toets komt zullen ze het iets minder leuk gaan vinden denk ik. Ik moet een toets in mekaar gaan draaien voor ze Peter wil toch wel weten of ze er ook echt wat van opsteken. Sommige zijn echt fanatiek die hebben ook echt een mapje voor aangeschaft en al, dat is wel heel leuk om te zien.
Vandaag ben ik begonnen met de menu voor de steakhouse. Nou ja het menu qua gerechten is al door de kok in mekaar gedraaid en vandaag is me dan uitgelegd wat de ingrediënten van elke menu zijn. Morgen ga ik er weer mee verder en dan beginnen we waarschijnlijk ook met de kosten er van dus daar kijk ik al wel naar uit. Ze zijn ook l bezig met de decoratie moet zeggen dat het niet echt mijn smaak is maar ja wie ben ik he. Er kwam ook een mannetje met service en dat werd uitgezocht dat zag er wel mooi uit en was ook leuk om bij te zijn. Dus begint al ergens op te lijken.
We kregen vandaag ook de rekening van onze was en daar schrokken we nog al van. We krijgen wel een bedrag van het hotel voor onze was en onze werk kleren worden gratis gewassen. Maar het bedrag was nogal erg hoog. Dus hebben we ff navraag gedaan, maar daar horen we morgen meer over want dat moest ff onderzocht worden.
Net zijn we ff wat dvdtjes wezen kopen en we zijn goedgeslaagd. We hebben 15 dvd ingeslagen en dat voor maar 12 euro hahaha. Helaas kunnen we het niet mee terug nemen. Misschien gaan we wel een bingo houden aan het eind dat we weggaan en dan met de hoofdprijs de dvd speler vond het wel leuk bedacht. En ik denk dat ze hier in het hotel er ook wel blij mee zijn maar ja dat duurt nog 3,5 maand.
Dus je raad het al ga zo ff lekker een dvdtje kijken
He waar blijven jullie reacties ze nemen wel af hoor!!!
Dikke x
ps. Ja paps mijn taalgebruik is nog nooit zo goed geweest sorry maar ik zal er beter op gaan letten hoor!!
24 Maart 2005 - 13:06
Anouk:
hey crissie
super dat je het zo naar je zin hebt. ik mis je ook hoor?
maar je zegt het zelf al nog 3,5 maand, dus dat gaat wel snel.
maak er nog wat van en ik zie je snel.
kussie anouk -
24 Maart 2005 - 14:37
Carolien:
nou daar ben ik weer hoor nicht.
Zo te horen gaat alles goed daar.Nou ik ben er blij van.
En ja je verhaal is weer leuk.Hier gaat ook alles goed.
De paashaas staat al bijna voor de deur(ja georg komt zo thuis)en dat is dan een langweekeind voor bijna heel nederland.
Natuurlijk hebben we wat uitzondering, waaronder ik zelf moet ook lekker werken!!!
En de tweede paasdag ga ik geloof ik een duik maken in bussloo.Vier grade hoorde ik, mijn god waar begin ik weer aan.
Maar ja ik zal wel zien.
De echte bikkels duiken dan he KEES.Die gaat ook!!!! En gaat hij ons verassen met het verhaal dat ook hij het water in gaat!!!Je gaat het horen cristien.
Jullie zijn wel van alle markte thuis daar he.
Is het geen engelse les of werken in het hotel of druk op de fiets en in de sportschool ,s àvonds nog even zingen. gaan jullie ook al een avond bingo houden. Pas maar op straks worden jullie hier in nederland overal voor in gehuurd.
Nou nicht je gaat weer van mij horen.Ik wacht je volgende verhaal al weer af.
Lieve meid een dikke kus en we horen weer van elkaar. groetjes van carolien -
25 Maart 2005 - 13:21
Marianne:
he topper.
het is echt zo raar om ries en jou vrienden tegen te komen, terwijl jij er niets eens bent,
maar rob en ik hebben ff lekker over je zitten roddelen.
he rob de afspraak was om vandaag te gaan berichten he.... dus ik verwacht toch wel een bericht
kus mar -
25 Maart 2005 - 13:23
Bob:
plak de dvd-eetjes in boeken en tijdschriften als je weer terug gaat.
Je kan zo ook bij de normale "cd's " plaatsen als je bijvoorbeeld een cd/walkman hebt. Net alsof het gewone cd's zijn van je zelf. -
25 Maart 2005 - 14:31
Lon:
Hey Crissie..
Dankzij jullie (jij en Kirsten) hebben wij nu ook wat te doen hier in Rome.. we zijn op jacht gegaan naar de lelijkste en de knapste Italiaan!!
Dus bij deze:
DANK U!!